HSP Coach

Thema’s Hoog Gevoeligheid & Anders Leren

Voorlichting & Workshops

Voorlichting

Wij geven voorlichting of een korte introductie over de onderwerpen 

(hoog) gevoeligheid & Anders Leren

Organiseer jij binnenkort een Open Dag of een Bijeenkomst 

waarbij je ons graag wilt uitnodigen?

Of weet jij iets bij jou in de buurt waar wij mogen langskomen?

Ook heel waardevol zijn onze gastlessen, waarbij wij in groepen, klassen oid een persoonlijk verhaal delen over hoog gevoeligheid & anders leren.

Wij geven in het hele land aan diverse doelgroepen introductie- en verdiepingsworkshops over (hoog) gevoeligheid & Anders Leren.

Bijvoorbeeld op scholen, aan leerkrachten, als gastdocent op de PABO of aan andere (professionele) begeleiders van kinderen.

Alsook individuele workshops aan ouders, tieners & kinderen.

Wij leveren tevens maatwerk voor scholen, organisaties en bedrijven.  

Vraag gerust meer informatie via ons contactformulier of lees meer via onderstaande button

Basis van de Academie

Onze voorlichting & workshops zijn gebaseerd op de visie en onderwerpen uit het boek Hallo, ik ben Gwen® van Auteur, Founder van de HSP Coach & Professional Coach, Barbara Veer.

Wij ondersteunen en begeleiden diverse doelgroepen, zoals scholen, leerkrachten, ouders, (professionele) begeleiders van kinderen & tieners, volwassenen alsook de tieners en kinderen zelf. Om meer bewustwording op het gebied van werk en/of privé willen creëren over verschillende thema’s

 

Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik