HSP Coach

Thema’s Hoog Gevoeligheid & Anders Leren

Vind een Coach

Op onderstaande kaart vind je een coach/praktijk bij jou in de buurt, die volgens de visie van ‘Hallo, ik ben Gwen®’ werkt. (klik op de button) of bekijk hieronder al onze coaches per provincie. 

Deze professionals werken zelfstandig en vullen de thema’s en visie uit het boek ‘Hallo, ik ben Gwen®’ aan met hun eigen ‘uniekheid’ en waardevolle kennis, specialisme en ervaringen vanuit hun eigen praktijk. 

Naast coaching kunnen zij tevens inspelen op (specifieke) wensen van (zakelijke) opdrachtgevers, waardoor de mogelijkheid bestaat om een workshop ‘op maat’ te laten verzorgen (onder de naam ‘Hallo, ik ben Gwen®’). Elke professional verzorgt persoonlijk het hele traject van het begin tot het (succesvolle) eind. 

Neem contact op met een van de professionals, voor meer informatie en/of het maken van een afspraak! Of reageer via: info@halloikbengwen.nl

Ben jij ook een coach o.a. gespecialiseerd in hoog gevoeligheid & anders leren en kan jij je vinden in de visie van ‘Hallo, ik ben Gwen®’, klik dan hier voor meer informatie en je te registreren.

Je bent van harte welkom!

Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik